mijn spirituele C.V.

Hier tref je mijn spirituele Curriculum Vitae.

In het jaar 1999 ben ik gestart met het volgen vanmijn opleidingen mediumschap op het wereldberoemde Arthur Findlay College in Stansted – Engeland.  In die tijd de enige Academie voor Mediumschap wereldwijd. Iedereen die hoogwaardige kwaliteit les wilde krijgen vloog daar naartoe.

Onderstaande mediums hebben mij getraind, bij sommige heb ik meerdere trainingsweken gevolgd door de jaren heen.

Teachers from the Arthur Findlay College:
Sharon Harvey,  Paul Jacobs,  Simon James,  Alan stuttle ,  Thelma Francis, Mavis Pitilla,  Brain Robertson, Tony Stockwell, Su Wood,  Colin Bates, Maureen Murnan, Sandie Baker, Eileen Davis, Simone Key, Carol Ellis,  Matthew Smith, Val Williams, Brenda Lawrence, Judith Seaman, Sally Barnes, Janet Parker, Steven Upton