De Engelen komen logeren

Soms mogen de engelen komen logeren!
Dit keer op de Volle Maan van donderdag 6 april 2023

Fijn dat je gastvrouw/gastheer wilt zijn en de Engelen op donderdag 6 april 2023 om 22.30 wilt verwelkomen. Dit is de handleiding-
PDF: -Engelen 6 april 2023 Handleiding Engelenbezoek

De Engelen komen vijf dagen bij je logeren, je hoeft geen bed voor ze op te maken.
Wat je wel kunt doen is met ze in gesprek gaan, met ze wandelen, mediteren, dansen, plezier maken, rouwen, schrijven, tekenen, creatief bezig zijn, naar je werk gaan, sporten.
Alles wat jezelf wilt en waarbij je het fijn vindt om ze mee te nemen kun je doen, je hoeft niet hardop met ze te praten dat kan “gewoon” in je hoofd.
Je kunt ook de handleiding gebruiken door deze hardop voor te lezen waardoor je kunt oefenen in het contact krijgen.

Je kunt jouw ervaringen met ze bespreken en “voelen” dat ze bij je zijn, door bijvoorbeeld een kriebel op je hoofd of een zuchtje wind langs je gezicht terwijl het niet tocht. Probeer deze vijf dagen zo positief mogelijk te zijn want dat is de energie waarop je het mooiste contact krijgt.

Als je dat wilt kan ik je toevoegen aan de besloten facebookgroep, daarvoor moet je dan wel via facebook al met mij, nicole.vanolderen, verbonden zijn.

Laat me even weten of je dat wilt, dat regel ik dan z.s.m., stuur mij dan een mail

Lieve gastvrouwen en gastheren, zijn jullie al bezig met de voorbereidingen om op donderdag 6 april 2023 om 22:30 uur de engelen te verwelkomen om bij jou te logeren.

Vóór de logeerpartij van 5 dagen is het belangrijk dat je jouw drie wensen goed formuleert!

Heb je feedback of hulp nodig bij het formuleren van je wensen stuur mij dan een mail

Zet je wensen geformuleerd in het NU en in positieve bewoordingen, maak het “niet te vaag” want “wat je zaait zul je oogsten”. Gebruik genoeg woorden om het duidelijk te maken.
Als je liefde wilt, vraag dan liefde van een huidige of nieuwe partner, anders heb je straks een zwerfkatje voor de deur zitten.
Als je een eigen nieuwe woonruimte wenst zet er dan het woord zelfstandig bij zodat je niet inwoont bij je tante die een groot huis heeft en hulp behoevend is (tenzij je dat wilt).

Je kunt ook maar één of twéé wensen maken of wensen voor wereldvrede, of een gezonde wereldbevolking, of harmonie op je werkplek, of vrede tussen je huisdieren, of troost voor een familielid, of een nieuwe baan voor je kind.
Altijd in de positiviteit formuleren want zo hoort het!
Succes met het maken van jouw drie wensen!

Lees ook dit artikel uit de Happinez over communiceren
met engelen.
https://www.happinez.nl/spiritualiteit/communiceren-met-engelen/

Vragen van anderen:

* Oh, dus ik kan de Engelen meenemen op de fiets of met de auto op visite…
Antwoord: Ja dat kan!
* Je kunt ze ook betrekken in het werk of het huishouden door hardop of in gedachten met ze te praten over wat je doet op dat moment.
* Je kunt ze allerlei vragen stellen, niet alleen de drie wensen die in jouw envelop zitten maar allerlei vragen over van alles en nog wat.
* Je kunt ze om hulp vragen.
* En wat moet ik nou met die appel?
Antwoord: De appel is om op te eten, als een afsluitend ritueel!
De energie van de wensen zit in de appel en door deze op te eten bekrachtig je de wenskracht!
* Mag het ook ander fruit zijn?
Antwoord: ja het mag ook een ander soort fruit zijn als het maar vijf dagen op je envelop kan liggen.
*Kan ik mijn familieleden ook betrekken bij de wensen en het altaar?
Antwoord: ja dat kan het versterkt door met elkaar bezig te zijn met de Engelen.

Reacties van vorige logeerpartijen:

-Eerst merkte ik er niet veel van, ik heb veel gehuild en was erg moe, daardoor had ik er ook niet veel zin in. Toch zag ik gedurende de vijf dagen “opeens” overal in huis veren liggen!! Ik had tijdens de vijf dagen ook een logeerhond in huis en moest veel werken. Ik voelde mij schuldig omdat ik niet zoveel tijd had voor de logeerhond. Tijdens de vijf dagen trok ik steeds kaarten die van toepassing waren op de hond, zoals heilige van de honden, waardoor ik mijzelf kon geruststellen dat het wel goed zat.

-Tijdens het welkomsmoment was het heel onrustig in mijn straatje met twee ambulances en politie dus de start begon een beetje vreemd. Tijdens de vijf dagen heb ik veel gehuild, en voelde steeds een tinteling in mijn kuiten als een soort bevestiging dat de Engelen er zijn. Een bijzonder moment was dat ik in de winkel stond en er een klein meisje van een wit bloemetje alle blaadjes op de grond liet dwarrelen en er heel poëtisch in het midden tussen stond.

-Ik ben tijdens de logeerpartij veel bezig geweest met mijn hond die al veertien jaar is, ik heb de Engelen gevraagd om de hond liefdevol te begeleiden als zij zover is om “over te gaan” Ik ben zacht voor mijzelf geweest.

-Ik voelde mij supergeweldig, ik heb de hele tijd met een smile van oor tot oor gelopen. Alles ging vanzelf, ik voelde mij niet meer eenzaam, er was een vrolijkheid van toen ik nog een klein kind was.

-Het was een drukke tijd omdat mijn oma met een hersenbloeding is opgenomen en daardoor versneld dement is geworden, de Engelen zijn daardoor wat op de achtergrond gebleven.

-Ik was blij dat ik niet alleen was, en heb een verloren sleuteltje teruggevonden.

-Ik was al enige dagen van te voren bezig met de ontvangst en heb mij heel gelukkig gevoeld, ook op mijn werk was het alsof ze er aldoor bij waren. Mijn huis was vol licht.