mijn levenspad

Hier lees je mijn levensverhaal, het pad wat ik bewandel.

“Met de helm op geboren” zeiden ze vroeger!
Nicole heeft de gave van het mediumschap van haar voorouders meegekregen.

Als kind had zij al mediamieke gaven, maar toen was er geen kans deze te ontwikkelen.

Nicole: ”Op de lagere school wist ik de antwoorden van sommen, maar als ik dan moest uitleggen hoe ik aan het antwoord kwam kon ik dat niet verklaren. De uitkomst kwam gewoon in mijn hoofd, maar ja, leg dat maar eens uit aan de meester! Het is heel moeilijk wanneer je er achter komt dat niet iedereen hetzelfde hoort of ziet als jij. Als kind weet je niet beter, je denkt dat iedereen zo is. Omdat je als kind geaccepteerd en normaal gevonden wilt worden, verdwenen deze zaken naar de achtergrond.”

Nicole werd volwassen, trouwde en kreeg twee zoons. Na twaalf jaar liep het huwelijk stuk. Het was een moeilijke periode waarin ze alleen voor de opvoeding van haar kinderen kwam te staan.  Ze had een inwonende student en een inwonende oppas om toch te kunnen blijven werken. Uiteindelijk kwam ze weer een andere partner tegen.

Nicole: “In 1992 kwam ik na mijn scheiding mijn nieuwe partner tegen die voor de kinderen een perfecte vader was en voor mij de aanvulling in mijn leven.”

Beiden waren al geïnteresseerd in spirituele zaken. Ook hij was al eerder in zijn leven met het paranormale bezig geweest en zij voelden elkaar daarin aan. Met vrienden volgden zij een ontwikkelingscursus en kwamen zo op het pad van het mediumschap terecht. In die tijd ontstond ook het idee om samen iets op te zetten.

Echter die droom werd ruw verstoord. Door allerlei omstandigheden koos haar vriend ervoor uit het leven te stappen. Na vijf jaren samen kwam Nicole in 1997 weer alleen te staan. Haar grootste uitdaging werd de begeleiding van haar kinderen naar volwassenheid. Daarnaast bleef spiritualiteit een belangrijke factor in haar leven.

Nicole: ” Dat wil niet zeggen dat ik mijn verdriet makkelijk kon verwerken. Integendeel, ik vond het heel moeilijk om dit een plek te geven. Ik had mijn focus op de kinderen en hóe de boel draaiende te houden. Ik werkte hard en de opvoeding viel me zwaar. Ik had geen tijd om te rouwen. Mijn oudste zoon werd rebels en daar was veel aandacht voor nodig om de touwtjes in handen te houden.”

Toch heeft Nicole tijdens die zware periode ervoor gekozen om Nicky’s Place op te zetten.

Nicole: ” Ik wilde gelijkgestemden om mij heen hebben om te kunnen praten over wat me bezighield. Omdat die plek er nog niet was, heb ik dit idee verder uitgewerkt en zo werd in 1999 Nicky’s Place geboren. Een plek om mensen in contact met de spirituele wereld en met zichzelf te brengen”

Ook draagt Nicole de boodschap uit dat het belangrijk is met beide benen op de grond te blijven en je eigen gevoel te volgen. Soms wordt er door een medium iets gezegd waar je te grote waarde aan hecht. Nicole benadrukt dat jouw leven geleefd moet worden door jou, niet door anderen!

Een medium bijvoorbeeld kan jouw potentie wel zien, maar zelf ben je verantwoordelijk voor én vrij in de keuzes die je maakt.

Nicole en Nicky’s Place zijn het zelfde!
Nicole is opgegroeid met cijfers, (boekhouding) en heeft nog steeds een deeltijdbaan bij de provincie Noord-Holland.
In haar praktijk, hartje Haarlem, kun je een afspraak maken voor healing en reading, contact met de overledenen en/of inzicht op je levenspad.
Nicole geeft avonden mediumschap bij mensen thuis en regelmatig werkt Nicole op spirituele beurzen van anderen. Ook lezingen, voorlichting  en workshops behoren tot de mogelijkheden. Rouwverwerking, omgaan met verlies, traumaherstel en opkomen voor jezelf zijn onderwerpen die regelmatig besproken worden. Ook voor voorlichting in hospices over het stervensproces.

“Organisator en verbinder”
Sinds 2014 heb ik de behoefte om mijn vleugels uit te spreiden, ik heb zoveel mooie contacten met spiritueel werkers!
Op de website: Samenwerkennederland.nl breng ik al mijn contacten naar de oppervlakte en maak ik een transparant netwerk van mensen en bedrijven en organisaties die vanuit hun hart aan het werk zijn!

Bekijk mijn promotiefilmpje
Wil je alvast even bij mij thuis binnenkijken… klik hier

Nieuwe wegen om te bewandelen: “de lerares en het medium”
In 2017 voelde ik de roeping om mijn kennis en wijsheid te delen met anderen zo sterk dat ik de beslissing heb genomen om het gehele jaar door les te gaan geven. Daardoor kan ik mijn talenten, kennis en wijsheid delen met anderen.
Ik ben begonnen met jaartrainingen verdieping in je mediumschap en in 2020 start de jaartraining volg je intuïtie.
Om tijd te maken voor deze “roeping” die zich aan het manifesteren is, heb ik besloten te stoppen met het organiseren van de spirituele beurs in Haarlem.

Nieuwe wegen om te bewandelen deel 2: Nicole is geslaagd!
In februari 2020 ben ik geslaagd voor de opleiding voor Mediator bij het Centrum voor Conflicthantering in Haarlem.
Ik heb er ontzettend veel zin in om dit te gaan leren toepassen.

Sinds maart 2021 spreid ik mijn vleugels weer solo uit, mijn relatie van bijna 11 jaar is voorbij!