Nicole van Olderen

Nicole heeft de gave van het mediumschap van haar voorouders meegekregen. Als kind had zij al mediamieke gaven, maar toen was er geen kans deze te ontwikkelen.

Bekijk het interview en filmpje van RTVNH gemaakt in juli 2017.

Nicole: ”Op de lagere school wist ik de antwoorden van sommen, maar als ik dan moest uitleggen hoe ik aan het antwoord kwam kon ik dat niet verklaren. De uitkomst kwam gewoon in mijn hoofd, maar ja, leg dat maar eens uit aan de meester! Het is heel moeilijk wanneer je er achter komt dat niet iedereen hetzelfde hoort of ziet als jij.

Als kind weet je niet beter, je denkt dat iedereen zo is. Omdat je als kind geaccepteerd en normaal gevonden wilt worden, verdwenen deze zaken naar de achtergrond.”

Nicole werd volwassen, trouwde en kreeg twee zoons. Na twaalf jaar liep het huwelijk stuk. Het was een moeilijke periode waarin ze alleen voor de opvoeding van haar kinderen kwam te staan.Uiteindelijk kwam ze weer een andere partner tegen.

Nicole: “In 1992 kwam ik na mijn scheiding mijn nieuwe partner tegen die voor de kinderen een perfecte vader was en voor mij de aanvulling in mijn leven.”

Beiden waren al geinteresseerd in spirituele zaken. Ook hij was al eerder in zijn leven met het paranormale bezig geweest en zij voelden elkaar daar in aan. Met vrienden volgden zij een ontwikkelingscursus en kwamen zo op het pad van het mediumschap terecht. In die tijd ontstond ook het idee om samen iets op te zetten.

Echter die droom werd ruw verstoord: Door allerlei omstandigheden koos haar vriend ervoor uit het leven te stappen. Na vijf jaren samen kwam Nicole weer alleen te staan. Haar grootste uitdaging werd de begeleiding van haar kinderen naar volwassenheid. Daarnaast bleef spiritualiteit een belangrijke factor in haar leven.

Nicole: ” Dat wil niet zeggen dat ik mijn verdriet makkelijk kon verwerken. Integendeel, ik vond het heel moeilijk om dit een plek te geven.

Ik had mijn focus op de kinderen en hóe de boel draaiende te houden. Ik werkte hard en de opvoeding viel me zwaar. Ik had geen tijd om te rouwen”.

Toch heeft Nicole tijdens die zware periode gekozen om Nicky’s Place op te zetten.

Nicole: ” Ik wilde gelijkgestemden om mij heen hebben om te kunnen praten over wat me bezighield. Omdat die plek er nog niet was, heb ik dit idee verder uitgewerkt en zo werd Nicky’s Place geboren. Hiermee beng ik mensen in contact met de spirituele wereld en met zichzelf.”

Ook draagt zij de boodschap uit dat het belangrijk is met beide benen op de grond te blijven en je eigen gevoel te volgen. Soms wordt er door een medium iets gezegd waar je te grote waarde aan hecht. Nicole benadrukt dat jouw leven geleefd moet worden door jou, niet door anderen.

Een medium bijvoorbeeld kan jouw potentie wel zien, maar zelf ben je verantwoordelijk voor én vrij in de keuzes die je maakt.

Nicole en Nicky’s Place zijn het zelfde!

Nicole is opgegroeid met cijfers, (boekhouding) en heeft nog steeds een deeltijdbaan bij de provincie Noord-Holland. Vanuit huis werkt Nicole in haar praktijk met haar kwaliteiten van het mediumschap. Nicole geeft avonden mediumschap bij mensen thuis en regelmatig werkt Nicole op spirituele beurzen van anderen.

Sinds 2014 heb ik de behoefte om mijn vleugels uit te spreiden, ik heb zoveel mooie contacten met spiritueel werkers!

Op de website: Samenwerkennederland.nl breng ik al mijn contacten naar de oppervlakte en maak ik een transparant netwerk van mensen en bedrijven en organisatie die vanuit hun hart aan het werk zijn!

KLIK HIER voor de informatiefolder en de mogelijkheden.