Nieuw in 2019! Schriftelijke consulten!

Nieuw in 2019! Schriftelijke consulten! Also in English

Ik geef je inzichten op je levenspad! Ik kijk naar wie jij bent en beschrijf wat jouw leven aan leerpunten en avonturen heeft gebracht. “Inzicht brengt verandering” dat is een belangrijk handvat om daarmee het stuur van jouw eigen leven vast te pakken!
Soms “kraak ik een harde noot” om je te laten zien/lezen dat je in herhalingen valt. Het fijne van een consult op schrift is dat ik de woorden zorgvuldig aan elkaar rijg en dat jij ze keer op keer kunt overlezen. Ik schrijf in duidelijk leesbare taal, geen zweverig gedoe!

Een schriftelijk consult bestaat uit ongeveer 1000 woorden en de kosten zijn € 77,-.
Je kunt je aanvraag indienen via de mail nickysplace@gmail.com. Ik ga voor je aan het werk zodra de betaling op mijn bank is binnengekomen.
Banknummer: NL49INGB0009142067 op naam van: nickysplace.

Levertijd is (meestal) binnen vijf werkdagen. Wat heb ik van je nodig: Je volledige voor- en achternamen die je bij je geboorte hebt ontvangen, je geboortedatum en je geboorteplaats. Je huidige woonplaats en (eventuele) achternaam van je partner met wie je een relatie hebt.
Ook voor schriftelijke consulten gelden dezelfde regels: Ik ben dienstbaar aan de ongeziene wereld, de Spiritworld en zal alleen doorgeven wat gezegd mag worden!  “Soms wil je iets weten over je familie, kinderen en vrienden die nog hier op aarde zijn, ik vraag dan met nadruk of die persoon weet dat je dat wilt gaan vragen. Zonder toestemming werk ik niet op die wijze.”

Voordelen: geen reistijd en reiskosten, lekker rustig lezen wat ik je heb geschreven. Nadelen: geen vraag en antwoord, geen interactie, als er toch nog iets niet beantwoord is heeft dat zo moeten zijn! Je bent van harte welkom om alsnog in de praktijk of op een spirituele beurs aan te schuiven voor een “live” consult.