Podcast pagina

Welkom op mijn podcast pagina

De nieuwste methode om jou te bereiken is via een podcast!

Je zet je luisteroortjes in en gaat er eens lekker voor zitten.

Radio op verzoek, zonder reclame en precies wat jij wilt horen.

De wetenschap zegt:” Podcast is beter dan TV, boek of radio”

Podcast luisteren is het nieuwe TV kijken, radio luisteren en zelfs het nieuwe boeken, blogs en kranten lezen. En daar is je brein hartstikke blij mee. Podcast luisteren ontwikkelt je brein namelijk als een tierelier op intellectueel en emotioneel vlak, het werkt praktisch en simpel én in bijna alle gevallen ook nog eens gratis.

HOE PODCAST LUISTEREN WERKT

Dat is simpel!

Je kunt hieronder per aflevering op het handzame mp3 formaat klikken en meteen luisteren zonder ergens (gratis) lid van te worden OF…
Je luistert online via de website van een podcast of, iets handzamer, via de juiste app op je telefoon, tablet of ander draagbaar device:

  • Voor Apple is dat de app ‘Podcasts’ die standaard op je iPhone of iPad zit.
  • Heb je een Android telefoon of toestel dan download je in de Play Store de app ‘Pocket Casts’, of ga naar Spotify.

In de app kun je door categorieën struinen, of rechtstreeks zoeken. Heb je mijn podcast gevonden, zoek op Nicole van Olderen, dan kun je je abonneren om elke nieuwe aflevering automatisch binnen te krijgen. Losse afleveringen luisteren kan natuurlijk ook. De podcast wordt gedownload op je telefoon en kun je vervolgens overal luisteren, ook offline.

DUS

Haal de app op jouw telefoon of tablet erbij, blader er lekker doorheen en geniet van wat ik je te bieden heb, allemaal GRATIS!