van klacht naar KRACHT

~* ~* ~N I E U W ~* ~*
Van klacht naar KRACHT we starten januari 2022

Maandelijks een dag bij elkaar in combinatie met persoonlijke coaching  op de prachtige en zeer inspirerende plek in hartje Haarlem!

Reserveren:  mobiel: 06- 41041 509, of nickysplace@gmail.com

Veel oefeningen maar zeker ook aha momenten, zodat de vele kwartjes op zijn of haar plek kunnen vallen! Of puzzelstukjes als je dat beter begrijpt!

Hoe kom je beter in je vel te zitten, waar ligt het dan aan dat je steeds terugvalt in diezelfde groef? Zijn het je voorouders?
Bestaat dat dan dat die nog invloed hebben op wie jij nu bent?
Ja zeker, daar kunnen we mee aan de slag.

Vanuit de nieuwe website van Nicole breng ik deze jaartraining ook onder de aandacht mede omdat spiritualiteit nog niet voor iedereen zo laagdrempelig is.
Als je in je eigen leven de kracht nog niet hebt vastgehouden? En ben je nog aan het uitzoeken HOE je dat kunt DOEN?

Met veel voorbeelden, levenservaring en oefeningen EN op de praktijkgericht gaan we als groep met elkaar en met jezelf aan de slag.
Onderzoekend naar wie je zelf bent en wat je hebt meegenomen vanuit je jeugd, je opvoeding, je verleden laat ik je ZIEN dat je zelf de REGIE in handen hebt van wie JIJ WILT ZIJN!

Wat brengt deze jaartraining mij dan?

Inzichten, inspiratie, ontspanning en creativiteit.
Het is fijn om herkenning te ervaren bij anderen over hoe jij  naar de wereld kijkt en daarover van gedachten te wisselen.
Er is zeker ruimte voor een goede ont-moeting, gedurende de dag!
Iedere maand een hele dag in Haarlem van 10.00 – 16.30 uur, en daarbij maandelijks persoonlijke coaching in de vorm van een gesprek online, via telefoon of in de praktijk in Haarlem.

Voel je een JA! neem dan contact met mij op en reserveer een plek, we starten met een kleine groep van max. 6 deelnemers!

Meer informatie over Nicole van Olderen
Reserveren:  mobiel: 06- 41041 509, of nickysplace@gmail.com