van klacht naar KRACHT

~* ~* ~N I E U W ~* ~*
Van klacht naar KRACHT we starten januari 2023

Maandelijks een woensdag bij elkaar in combinatie MET persoonlijke coaching  op de prachtige en zeer inspirerende plek in hartje Haarlem!

Samen met Ina Oldewarris van Hoofd-hart bieden wij een programma waarin je meer van jezelf ontdekt en je eigen kracht leert kennen. Er is veel ruimte om te oefenen en we bieden een breed pakket aan methodes en oefeningen.

Samen bieden wij ruim 40 jaar ervaring in deze jaartraining aan!

Reserveren:  mobiel: 06- 41041 509, of nickysplace@gmail.com

Veel oefeningen maar zeker ook aha momenten, zodat de vele puzzelstukjes op zijn of haar plek kunnen vallen.

Vraagstukken waar we over in gesprek gaan zijn:
Hoe kom je beter in je vel te zitten?
Waar ligt het dan aan dat je steeds terugvalt in diezelfde groef?
Zijn het je voorouders?
Bestaat dat dan dat die nog invloed hebben op wie jij nu bent?

o.a. met bovenstaande onderwerpen gaan we aan de slag.

Vanuit de nieuwe website van Nicole breng ik deze jaartraining ook onder de aandacht mede omdat spiritualiteit nog niet voor iedereen zo laagdrempelig is.
Als je in je eigen leven de kracht nog niet hebt vastgehouden? En nog aan het uitzoeken bent HOE je dat kunt DOEN?

Met veel voorbeelden, levenservaring en oefeningen EN op de praktijkgericht gaan we als groep met elkaar en met jezelf aan de slag.
Onderzoekend naar wie je zelf bent en wat je hebt meegenomen vanuit je jeugd, je opvoeding, je verleden laat ik je ZIEN dat je zelf de REGIE in handen hebt van wie JIJ WILT ZIJN!

Ina schrijft: “ik werk met Familie en systeemopstellingen, het is een mooie liefdevolle methode om op een andere manier te voelen en ervaren wat wij in ons hoofd bedenken. Het is een soort 3D beeld van gedachten die normaal in ons hoofd verborgen blijven en waarvan wij heilig overtuigd zijn dat die kloppen.
Zit je met een vraag die lijkt te repeteren in je leven dan kan het meedoen aan familie- en systeemopstellingen zeker een uitkomst zijn en je een onverwachts inzicht en antwoord geven.
Je achtergrondsituatie, zoals je opvoeding en je levenservaringen is van grote invloed hierin. Hoe groot die invloed onbewust is, weet je vaak niet. Soms ligt de wortel van een probleem niet bij jezelf, maar bij gebeurtenissen in je gezin of familie. Misschien is het probleem al generaties geleden ontstaan, en steeds onbewust overgedragen.”

Wat brengt deze jaartraining jou dan?

Inzichten, inspiratie, ontspanning en creativiteit.
Het is fijn om herkenning te ervaren bij anderen over hoe jij  naar de wereld kijkt en daarover van gedachten te wisselen.
Er is zeker ruimte voor ont-moeting, gedurende de dag!

Praktische informatie:

Iedere maand een hele woensdag in Haarlem van 10.00 – 16.00 uur, en daarbij maandelijks persoonlijke coaching in de vorm van een gesprek online, via telefoon of in de praktijk in Haarlem.
Kosten € 1.475,- totaal voor 9 lesdagen incl. 9 persoonlijke coaching gesprekken.

Voel je een JA! neem dan contact met mij op en reserveer een plek!

Meer informatie over Nicole van Olderen
Reserveren:  mobiel: 06- 41041 509, of nickysplace@gmail.com