Wat heb ik te bieden

Per 1 januari 2024 bied ik de volgende mogelijkheden aan in de praktijk in Haarlem en Apeldoorn, heb je een vraag neem contact met mij op of maak meteen een afspraak:
mail:nickysplace@gmail.com of bel: 06-41041509 / 023-5321009

Mediumschap en de diepere lagen uitwerken

Ik werk met mijn mediumschap voor jou om je meer inzichten te geven in de reden waarom jij hier op aarde bent. Wij zijn hier om een of meerdere opdrachten, taken en of lessen te volbrengen. Waarmee wij de lijnen van onze voorouders ook in positieve zin kunnen bevrijden van beperkingen en overtuigingen die aan ons zijn doorgegeven. In sommige culturen noemt men dat een vloek of een ban of een last die je dan bij je draagt. In vele situaties ben jij wel de sterkste uit de familielijn om deze te dragen en uiteindelijk te kunnen kantelen.

Onze voorouders hadden andere normen en waarden en door met hen in gesprek te gaan en jouw verhaal daarbij met hun te bespreken komen er inzichten en een vorm van bevrijding voor alle partijen. Deze verheldering brengt verlichting en daarmee kun je jouw volgende stappen in het leven meer vrijelijk zetten.

Als deze uitleg van mijn werkmethode jou aanspreekt heb jij waarschijnlijk “iets uit te werken”. Neem gerust contact met mij op.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Haarlem en reserveer per gesprek 60 minuten in mijn agenda om met jou aan het werk te gaan, de kosten zijn € 125,- per gesprek.

Kortere sessies: 30 minuten € 60,- en 45 minuten € 90,-

Drie werksessies om dichter bij de kern te komen

Ik begeleid je ook in een langer traject waarbij we minimaal drie afspraken maken, ongeveer elke drie weken een gesprek.
Daarbij kijken we samen naar de vragen die hebt:
*op gebied van relatie met jezelf,
*en het effect op jouw relatie met anderen,
*vragen over werk en de keuzes die gemaakt kunnen worden,
*voortgang van jouw innerlijke ontwikkeling,
*altijd in samenspraak met de overleden voorouders die zich voor jou en met jou kunnen inzetten om jouw levensgeluk te laten toenemen.

Intensieve werksessies duren 90 minuten en daarvoor bedraagt de prijs € 175,-. Je reserveert drie sessies voor € 495,-

Je kunt de werksessies opnemen met je mobiele telefoon, zodat je de oefeningen die ik meegeef kunt naluisteren!

Ontspanningsmassage en tantramassage
In een massage sessie voel ik waar de ontspanning in de spieren vastloopt en maak deze knopen en blokkades los door diverse massage technieken in te zetten.

Ontspanningsmassage: een rustige massage waarbij de knopen en de stress uit je lichaam wegvloeien. Dit is een gehele lichaamsmassage, duur 60 minuten voor € 95,-

Tantra massage: een massage waarbij de (eventuele) energieblokkades in beweging gezet worden en er meer balans ontstaat in het ervaren en voelen van je lijf. Dit is een gehele lichaamsmassage, duur 60 minuten voor € 95,-

Nieuwe massage – aanraaksessie: Ook deze werkwijze spreekt mij zeer aan en daarom deel ik dit graag met jullie.

Aanraking is een zéér belangrijk deel van ons menselijk leven hier op aarde. In mijn ruim 30 jaar als masseur heb ik geleerd en ervaren hoe belangrijk het is voor iedereen om aangeraakt te worden. Echter voor sommige mensen is de drempel voor een massage, lees bijna naakt op tafel, een te grote stap. Daarom heb ik nu een aanraaksessie in de aanbieding, geen erotische gedoe maar aangeraakt worden door je kleding heen.

Heling van de diepere lagen en mijn masserende handen voelen en ervaren. Samen ademen naar de plekken die ik aanraak en de energie in beweging voelen komen. Kom zet die stap en kijk in mijn agenda welke tijdsblokken er zijn. Trek je meest comfortabele kleding aan en geniet van de ervaring, duur 60 minuten voor € 75,-

Maak een afspraak: mail:nickysplace@gmail.com of bel: 06-41041509 / 023-5321009

Leuk om cadeau te geven: een persoonlijke kaart van Nicole
Al vele jaren ontvangen mijn dierbare vrienden en vriendinnen van mij een handgeschreven kaart met daarbij een korte kijk op jouw komende levensjaar en de astro nieuwsbrief van het sterrenbeeld van jouw geboorte. Bestel een handgeschreven kaart voor jouw eigen vrienden en vriendinnen.
Ik maak een tekst en verstuur deze ruim voor de verjaardag of feestelijke gebeurtenis.
Kosten € 15,-. Bestellen per mail:nickysplace@gmail.com

Nodig Nicole uit voor een spirituele middag of avond bij jou thuis.
Je kunt kiezen uit de volgende onderwerpen:
*Mediumschap met waarnemingen uit de wereld van de overledenen.
*Contact met jouw gidsen en inzicht in je levenspad.
*Numerologie van je geboortepad met huidig levensjaar voor inzicht in jezelf.
*Workshop Magie en Rituelen, geef kracht aan je wensen, dromen en verlangens!
*Lezing over positief denken en gedachtekracht.

Prijs: €150,- programma duurt 3 uren. Max. 6 personen!
Excl. Reiskosten.

Mail:nickysplace@gmail.com of bel: 06-41041509 / 023-5321009
Voor bedrijven gelden andere tarieven!
Neem contact op en vraag naar de prijslijst.